Bel ons
085 303 63 95
Elke werkdag
09:00-18:00
Zonnepanelen

Profiteer van gratis zonne-energie tijdens je vakantie en kies voor zonnepanelen op jouw camper. De energie levert de stroom die jij in jouw camper gebruikt. Het restant wordt aan jouw accu geleverd.

Met daglichtpanelen van NDS profiteer je van een frame met geïntegreerde bevestiging. Dit maakt de installatie van het paneel eenvoudiger en sneller. Ook is alles 1 geheel, waardoor het monokristallijn paneel sterker is. Wij bevestigen de zonnepanelen kant-en-klaar op jouw camper en jij profiteert direct van 17% meer stroom. De panelen zijn voorzien van oersterk glas door de toepassing van:

  • Gehard glas met structuur
  • Een anti-reflectielaag
  • Een laag ijzergehalte

Dit glas weerstaat de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Ga ook zorgeloos op vakantie met zonnepanelen, die vakkundig door ons zijn gemonteerd.

Optimale werking van zonnepanelen

De standaard door ons geleverde regelaar is voorzien van Maximum Power Point Tracking (MPPT). Dit vergroot het bruikbare vermogen van het paneel, waardoor de winst oploopt tot wel 25% ten opzichte van een gewone regelaar. Met deze tracker wordt altijd precies de gewenste hoeveelheid stroom van de omvormer gevraagd. Dat zorgt voor een optimale werking van de zonnepanelen op jouw camper.

Maatwerk installatie zonnepanelen

Installatie van zonnepanelen is bij ons altijd maatwerk. Profiteer ook van:

  • Hoogwaardige monokristallijn paneel
  • Extra sterk gehard glas
  • Paneel en bevestiging in 1 geheel

Voordat wij jou een offerte verstrekken, stellen we je eerst een aantal vragen en geven wij jou advies. Dit doen we om jouw situatie goed in kaart te brengen en misverstanden te voorkomen.

img

Profiteer van onze jarenlange ervaring en schakel onze hulp in.