Bel ons
085 303 63 95
Elke werkdag
09:00-18:00
Toiletsystemen

Thetford Cassettetoilet

Het Thetford toiletsysteem is een zeer geschikte sanitaire oplossing voor campers. Het systeem is voorzien van een uitneembare afvaltank. Chemische toevoegingen zijn dankzij deze ecologische oplossing niet meer nodig. Verse lucht wordt naar binnen gezogen door de toiletopening. Dit werkt als een afsluiter, waardoor opstijgende gassen geen kans maken en er van nare luchtjes geen sprake is.

Dometic Cassettetoilet

De toiletten van Dometic zijn ideaal voor campers, omdat ze functioneel, licht en mooi ontworpen zijn. Ongeacht de beschikbare ruimte voor het toilet, profiteer jij van comfort dat aansluit bij jouw manier van vakantie.

De Dometic toiletten zijn voorzien van een topkwaliteit keramische binnenpot. De krasbestendige afwerking draagt bij aan de hygiëne.

Vraag ons om bij jou op locatie langs te komen voor het vervangen of plaatsen van accessoires. Ben je op zoek naar specifieke onderdelen? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat je nodig hebt.

SOG beluchtingssysteem

Vrijwel alle Thetford en Dometic toiletten kunnen worden uitgebreid met het SOG-beluchtingssysteem voor een ultrafris avontuur zonder wc-geurtjes. Heb jij een automatisch SOG systeem in je camper? Wij vervangen koolstoffilters door heel Nederland, dus ook bij jou op locatie.

Maak een afspraak met ons voor de jaarlijkse vervanging van het koolstoffilter. Zo blijft jouw Cassettetoilet optimaal functioneren en ga je goed voorbereid op vakantie.