Bel ons
085 303 63 95
Elke werkdag
09:00-18:00
Toiletsystemen

Thetford Cassettetoilet

Eén van de grote uitvindingen van Thetford: het Cassettetoilet! Door de uitneembare afvaltank is het een zeer geschikte sanitaire oplossing voor jouw camper. In totaal zijn er ruim 23 modellen beschikbaar.

Thetford – SOG systeem

Heb je een automatische SOG systeem in je camper? Vervang dan jaarlijks de koolstoffilter, welke bij ons verkrijgbaar is.

Thetford – Reservetank

Wil je een reserve tank in je camper? Dan brengt de Fresh-up set uitkomst, in deze set zit een extra tank + WC bril. Voor het vervangen of plaatsen van accessoires, neem dan contact met ons op.

Dometic Cassettetoilet

De toiletten van Dometic zijn ideaal voor campers, omdat ze functioneel, licht en mooi ontworpen zijn. Daarnaast beschikken ze over een keramische binnenpot van topkwaliteit voor een hygiënische, krasbestendige afwerking. Voor het vervangen of plaatsen van accessoires, neem dan contact met ons op. Ben je op zoek naar specifieke onderdelen? Neem dan contact met ons op.

Dometic – SOG Beluchtingssysteem

Vrijwel alle dometic beluchtingssystmen kunnen ook worden uitgebreid met het SOG-beluchtingssysteem voor een ultrafris avontuur naar het onbekende…. Heeft u een automatisch SOG systeem? Vervang dan jaarlijks de koolstoffilter, welke bij ons verkrijgbaar is.

Heb je een specifiek probleem?

Kun je de oplossing voor je probleem niet direct op onze website vinden? Geen probleem, aarzel niet en bel ons voor advies op: 085 303 63 95.